16. juli 2003

Info-bilten ERP KIM 16-07-03b

NEPOZNATI NAPADACI UBACILI MOLOTOVLJEV KOKTEL U KUCU PORODICE DAJIC U GNJILANU - JEDNA SOBA U KUCI IZGORELA U POZARU

TOP

ERPKIM INFO-SLUZBA
16. JULI


Sinoc, 15. jula 2003. godine oko 23:15 nepoznati napadaci ubacili su molotovljev koktel kroz prozor u kucu Srdjana Dajića u Gnjilanu. U pozaru koji je izbio izgorela je jedna soba. Posto su clanovi porodice koju cine otac, majka, tri deteta i jedna starica, bili jos budni brzo su pozvani vatrogasci koji su lokalizovali pozar.

Medju malobrojnim preostalim Srbima u Gnjilanu vlada uznemirenost i strah. Istraga je u toku.

TOP


Info-sluzba ERP KIM je zvanicna informativna sluzba Srpske Pravoslavne Eparhije rasko-prizrenske i kosovsko-metohijske i radi s blagoslovom Njegovog Preosvestenstva Episkopa Artemija.
Nasa informativna sluzba donosi vesti sa Kosova i Metohije sa posebnim osvrtom na zivot Srpske Pravoslavne Crkve i srpske zajednice na prostorima pokrajine Kosova i Metohije i Raske oblasti. Info-sluzba ERP KIM izdaje redovne biltene na srpskom i engleskom jeziku. Pregled najnovijih novinskih clanaka vezanih za situaciju na Kosovu i Metohiji moze se naci na nasoj strani: Kosovo Daily News (KDN) News List . Info sluzba ERP KIM takodje saradjuje sa  www.serbian-translation.com

Stavovi u novinskim clancima i tekstovima koji nisu zvanicna saopstenja ili vesti IS ERP KIM pripadaju agencijama od kojih su tekstovi preuzeti i nisu neophodno stavovi Srpske Pravoslavne Eparhije rasko-prizrenske i kosovsko metohijske.

Ukoliko vise ne zelite da primate biltene ERP KIM ili zelite da posaljete neki komentar pisite redakciji Info-sluzbe ERP KIM na:
erpkim@kosovo.net

Nase informativne biltene mozete naci i na Web strani Info-sluzbe ERP KIM:
/erpkiminfo.html


Dodatne informacije o radu Eparhije rasko-prizrenske i zivotu kosovsko-metohijskih Srba dostupne su na zvanicnoj prezentaciji Eparhije: http://www.kosovo.net

Copyright 2003, ERP KIM Info-Service